Рецидивистът Ивайло Калбурджиев осъди Главна дирекция Изпълнение на наказанията за лоши

...
Рецидивистът Ивайло Калбурджиев осъди Главна дирекция Изпълнение на наказанията за лоши
Коментари Харесай

Похитител на дете осъди ареста

Рецидивистът Ивайло Калбурджиев осъди Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " за неприятни условия в хасковския следствен арест. 46-годишният пандизчия би трябвало да получи 500 лева обезщетение, реши Хасковският административен съд. Калбурджиев, който отвлече и ограби дете тук, претендираше за 50 000 лева Оставащата сума от 49 500 лева. е недоказана и неоснователна, написа в решението на Темида. То предстои на обжалване в 14-дневен период пред Върховния административен.
" Условията в килиите са под всякаква рецензия. Мирише на застояло, а по стените личат следи от храчки и семенна течност. Няма достъп до чист въздух ", оплаква се Калбурджиев. 

" В такива условия и куче да вържеш, няма да стои. Всичко това рефлектира отрицателно върху душeвността ми. Лично един от командирите на защитата по време на обиск откри в дюшека ми въже, с което смятах да се обеся ", твърди 46-годишният мъж. 
В момента той търка нара в трудово-поправителното общежитие " Черна гора " към старозагорския затвор. Ивайло Калбурджиев търпи наказването си от 8 година за нахлуване, обир и похищение на 11-годишно момиченце в Хасково. Случката е от 12 юни 2015 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР